Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@17:22:21 GMT

داور عصر جدید خادم فرهنگ رضوی شد

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۸۷۰۸

داور عصر جدید خادم فرهنگ رضوی شد

به گزارش افکارنیوز،

همزمان با دهه کرامت رضوی«سعید تشکری» به عنوان خادم فرهنگ رضوی معرفی و با حضور سید جواد رفائی، مشاور مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام در برنامه تلویزیونی «چراغانی» شبکه 3 مورد تجلیل قرار گرفت.

اخبار فرهنگ و هنر- سعید تشکری در کارنامه خود فیلم نامه نویسی و نمایش نامه نویسی به ثبت رسانده و کتاب های زیادی را در خصوص امام مهربانی به رشته تحریر درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این رابطه اظهارکرد: من نویسنده، فیلم نامه نویس و نمایشنامه نویس هستم، اما اصلی ترین چیزی که اینها را می تواند برای من خوشایند کند خادمی امام رضا(علیه السلام) است.

تشکری افزود: بخشی از این خدمت در طول سال ها برای من داشتن کتاب هایی است که این کتاب ها برای مخاطبین ایجاد رغبت کرده تا به فضای صمیمانه رضوی ورود عاشقانه تری داشته باشیم.

این نویسنده کتاب های رضوی تصریح کرد: برای کسی که فیلم نامه و نمایش نامه می‌نویسد شاید فضا فراهم تر باشد که اثر ادبیات تولید کند، اما وقتی به این حوزه می رسیم هم باید شرایط مناسب باشد هم صاحب خانه بخواهد و هم این فرصت را با اعتماد سازی به دست بیاوری.

وی ادامه داد: در طول دو دهه از زندگی ام ادبیات رضوی نوشته ام، در واقع ادبیات رضوی امکان ملی و جهانی شدن دارد.

تشکری تاکید کرد: بزرگترین اتفاق زندگی ام خادم الرضایی است و خدمت در آستان قدس رضوی در قالب نوشتن به زائر آقا بی نظیر است و وقتی می فهمند نوکر این خانه نویسنده کتاب های امام رضایی است انگار احساس امنیت می کنند.

همچنین آریا عظیمی نژاد همزمان با دهه کرامت توسط بنیاد بین المللی امام رضا(علیه السلام) به عنوان خادم فرهنگ رضوی معرفی و در برنامه چراغانی شبکه 3 با حضور مدیرعامل انجمن موسیقی ایران از وی تجلیل شد.

وی سال های گذشته قطعه معروف«آمدم ای شاه پناهم بده» با صدای استاد کریم خوانی را آهنگ سازی کرده است.

عظیمی نژاد در خصوص معروف‌ترین ملودی خود یعنی قطعه "آمده ام" اظهار کرد: کارکرد قطعه آمده ام دو وجه داشت وجهی که به عظیمی نژاد مربوط بود و بخشی که به کریم خانی خواننده این آهنگ مربوط می‌شد. برای آقای کریم خانی کاملا بیرونی بود، اما من قبل از خلق این اثر نوع نگاهم متفاوت بود و فهمیدم بُعد گمشده خودم است که دنبالشم می گردم.

وی افزود: در واقع آن بخش معنوی گمشده خودم است که گفتنش سخت است، اما در مجموع بعد از ساختن این اثر اینقدر از ناحیه حضرت رضا(علیه السلام) عنایت و توجه گرفتم آنقدر روشن و شفاف و ملموس و واقعی بود که برایم از هرچیزی ارزشمندتر است.

عظیمی نژاد تصریح کرد: خیلی جاها با آدم هایی آشنا شدم که راه غلط را می رفتند، اما با شنیدن این قطعه مسیر درست را رفتند.

وی ادامه داد: زمانی که به حج رفته بودم میان آن همه جمعیت آدم گمنامی بودم. خیلی ها را می دیدم که در کنار مسجد الحرام ایستاده اند و آمده ام را گوش می‌دهند در آن لحظه جز این که خدا را شکر کنم کار دیگری نمی توانستم انجام بدهم.

این آهنگ ساز مطرح کشورمان گفت: من به عنوان خالق اثر موسیقی دنبال این هستم که آهنگم همه جا پخش، دیده و شنیده شود. خیلی از آدمها از راه دور با شنیدن این آهنگ زیارت می کنند. در حال حاضر احترامی که مردم به من می گذارند را از جانب و لطف آقا می دانم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آریا عظیمی نژاد ایران بنیاد بین المللی امام رضا آریا عظیمی نژاد سعید تشکری رضا علیه السلام عظیمی نژاد امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد و مدارس در روز شهادت امام صادق (ع) به هم می‌پیوندند

طرح «پیوند صادق» ایده‌ای است تا از بستر آن در روز شهادت امام صادق علیه‌السلام، مساجد با مدارس به هم پیوند بخورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حامد منیری مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآن و عترت در نشست خبری «پیوند صادق» گفت: به مناسبت شهادت امام صادق علیه‌السلام بناست طرحی مردمی با مشارکت مراکز قرآنی، مدارس و مساجد کشور برگزار شود. این طرح بناست به وسعت تمام کشور با هدف تبیین، تبلیغ و ترویج معارف امام صادق علیه‌السلام رقم بخورد.

وی افزود: شیوه کار به این صورت است که دانش‌آموزان در روز شهادت امام صادق علیه‌السلام به همراه خانواده و در کنار مربیان‌شان در مدرسه جمع شوند و پویش‌های علمی همراه با برنامه‌های فرهنگی و هنری و نیز گعده‌های علمی برگزار می‌کنند. در انتهای مراسم جوایز نفیسی از جمله کمک‌هزینه عمره، عتبات عالیات و مشهد مقدس و نیز صدها جوایز دیگر به برگزیدگان اهدا می‌شود. سپس به سمت مسجد محله حرکت می‌کنند و نماز ظهر و عصر را در آنجا اقامه می‌کنند. در مسجد، روحانیون درباره تأثیرات امام جعفر و شاگردان ایشان در نشر معارف دین و سبک زندگی آن حضرت به صورت مختصر به سخنرانی می‌پردازند.

منیزی ادامه داد: تمام دستگاه‌ها در کنار این نیروی مردمی قرار گرفتند و حامی این حرکت هستند. منتها این حرکت نیاز به تبلیغات دارد. اهمیت کار در این نکته است که بیش از 50 درصد روایاتمان را از امام صادق علیه‌السلام به یادگار داریم که در برگه‌های منابع ما خاک می‌خورند و بلااستفاده ماندند.این آموزه‌های امام باید در قالب‌های مختلف در جامعه نشر داده شود.

 

.

تیزر طرح «پیوند صادق»

تلاش برای ارتقای پیوند مدارس با مساجد

وی درباره برگزاری دو پویش فرهنگی گفت: در راستای این برنامه، دو پویش‌ طراحی شده که یکی از آنها «پندهای امام صادق» و دیگری 6 داستان صوتی برای گروه سنی زیر 13 سال است. این پویش‌ها در بستر شبکه‌های اجتماعی به آدرس مندرج در این سایت https://zil.ink/peyvandesadegh شکل می‌گیرد.

سعیدی نژاد مدیرعامل مؤسسه پیام غدیر که از بانیان این حرکت فرهنگی است، گفت: حدود 20 سال قبل مرحوم حجت الاسلام حاج سید علی اکبر حسینی از اساتید اخلاق تهران تأکید کردند در مدرسه پیام غدیر بزرگداشتی برای امام صادق علیه السلام بگیریم. ایشان گفتند این برنامه را در تمام مدارس گسترش دهیم. در آن دوران آقای حاج بابایی وزیر آموزش و پرورش بودند. طوماری جمع شد و به ایشان ارسال شد تا تمام مدارس در برنامه مشارکت داشته باشند؛ همچنان که در مدارس حوزه علمیه بزرگداشت‌هایی برگزار می‌شد. نام این طرح پیوند «میمِ» مدرسه با «میمِ» منزل بود. اما به این طرح فعلی، مسجد و مراکز قرآنی هم آن اضافه شد.

وی افزود: یکی از خلأهایی که در جامعه داریم، عدم پیوند مسجد با مدارس بود. نه مدیر از امام جماعت خبر دارد و نه امام جماعت از مدارس دارای شناخت است. امیدواریم این ایده بتواند این خلأ را پر کند. 

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • مسجد و مدارس در روز شهادت امام صادق (ع) به هم می‌پیوندند
  • حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • سوگواره شعر «صادقانه ها» در قم برگزار می‌شود
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی